Mijn naam is Hanneke van ’t Hoff. Ik ben gevoelig. En dat is voor mijn de rode draad in mijn leven. Zat het hele huis vol op mijn verjaardag vroeger, dan zat ik op mijn kamer alleen te spelen los van alle prikkels. Als ik dan weer opgeladen was, kon ik weer lekker mee in het feestgedruis. Op school paste ik mij aan op de andere kinderen. Ik voelde immers precies waar hun gevoeligheden en grenzen lagen. Door mij aan te passen leek ik veilig. Veilig van gekwetst worden. Veilig van pijn. Ergens had ik besloten: “Ik laat mijn licht niet zien. Als mensen mij maar lief vinden, ben ik veilig”.  En zo heb ik tot mijn 30e geleefd. Ik was niet ongelukkig. Ik heb zelfs vele hele gelukkige momenten mee gemaakt. Wel was ik vaak moe en had ik veel last van migraine. Tot ik besloot dat ik anders wilde. Daar is mijn weg terug naar mezelf begonnen. Die gevoeligheid zet ik nu in voor mijzelf, maar ook tijdens het coachen en de meditatielessen. Ik leef mijn licht!

Ik geloof er in dat het leven bedoelt is om te genieten. Om vrij te zijn om jouw licht te leven. Los van overtuigingen die niet dienen, patronen waar we in vast zitten, vormen die we met elkaar bedenken. Ik volg de flow van mijn leven. En die verschilt zeker te weten van alle anderen. We zijn allemaal verbonden met elkaar. In die verbondenheid hebben we allemaal ons eigen pad te volgen. Ik geniet van de weg om steeds meer thuis te komen bij mezelf. Soms is het hard werken. Alle pijn waar ik eerder voor koos van de weg te gaan, moet toch echt wel gevoeld worden. Want mijn gevoel wijst mij de weg. En het is het waard. Niks is mooier om mezelf te zijn.

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik als zzp-trainer MHFA. En ik volg mijn hart in het werken aan projecten, die heel uitlopend zijn van meditatie tot psychiatrie. Achttien jaar heb als woonbegeleidster bij een Beschermd Wonen gewerkt als persoonlijk begeleidster. Dit heb ik altijd met veel bevlogenheid gedaan. Totdat ik voelde dat ik ruimte mocht maken voor nieuwe dingen. Nu ben ik elke dag verheugd voor alles wat komen gaat. Alles staat open en ik hoef alleen maar te ontvangen.

Ik leef samen met mijn vriend Guido en teckel Moos op een woonark in Nederhemert-zuid. De wereld rond reizen, varen op de maas in de zomer, tennissen, coachen, wandelen met de hond, mediteren, lezen (van thrillers, mooie romans, kennisboeken en gedichten), creëren, vegetarische koken, genieten met familie en vrienden zijn de dingen in het leven waar ik blij van word.

Vind je het leuk om een kijkje in mijn leven te hebben? Volg me op Instagram: amorfaticoaching