Sinds kort woon ik op Woonark De Karekiet. (Voor een impressie zie foto’s onderaan deze pagina.) Het is echt een plek waar ik direct tot rust kom. Vervolgens neemt de stroom van het water mij lekker mee in een diepe ontspanning. Even hoeft er helemaal niks, behalve gewoon Zijn. Kijken naar de meerkoet die een nest heeft gebouwd in een band aan de dekschuit, de ooievaren die laag komen overzweven, meneer bever die relaxt rondzwemt en soms de kant even verkent. Mijn vriend, ik en onze scheepshond mogen hier elke dag van genieten en we voelen beide heel sterk dat dit gedeeld mag worden. Vanuit dat gevoel ontstond het verlangen om hier retraites te geven. En niet zomaar een retraite, maar juist hele persoonlijke op maat gemaakte retraites.

Een retraite klinkt zo fijn. Maar om de juiste retraite te vinden, is vaak lastiger. Allerlei redenen kunnen daarin een rol spelen: je kan niet vrij krijgen wanneer de retraite gepland staat, het is veel te duur, het is te lang, onderdelen ervan spreken je aan maar niet alles, enz enz.

Precies daarom geef ik je de kans om jouw eigen retraite te creëren. Hoe fijn is dat! Voorafgaand bespreken we telefonisch de grote lijnen. Zodra je op de ark bent, voelen we in het moment nogmaals waar jouw behoefte ligt. Op die manier mag jouw gevoel de dag laten bepalen en krijgt de mind even een welverdiende rust. Het kan namelijk in het moment veranderen. Dat is hier geen probleem. De een laat alles los wat hij van te voren bedacht heeft, de ander vindt het fijner om toch die lijnen te blijven volgen.

Maar wat is er dan allemaal mogelijk?

  •  Hoeveel tijd wil je er aan besteden? Een dagdeel, een hele dag, met een overnachting erbij of zelfs meerdere. In de buurt zijn een aantal leuke b&b’s en 100 meter van de ark is een kasteelcamping. Heb je geen tent? Dat is voor ons geen probleem! Graag zetten we een tentje voor je op. Het enige wat jij hoeft te doen, is kiezen hoe lang je jouw verblijf wil laten duren.
  • Wat zou je willen doen aan jouw bewustwordingsproces? Ik werk als Zijnscoach en kan je een sessies aanbieden van zo’n 1,5 uur. Deze sessies zijn gericht op jouw natuurlijke manier van Zijn weer te ervaren. Ik ben een goede gesprekspartner, die moeiteloos aansluit met ieder waar ik mee in gesprek ben. Ook maak ik meditaties gericht gemaakt op jouw persoonlijk doel. Dit kan zittend op de ark, wandelend op het landgoed of we nemen de boot en varen naar een strandje. Ook hier geldt weer, jij kiest waar je zin in hebt. Ik zorg er voor dat we ongestoord op de ark kunnen zijn voor deze momenten.
  • Wat zou je willen met voeding? Schuif je bij ons mee aan tafel en eet je dus wat de vegetarische pot schaft of neem je liever jouw eigen voeding mee. Het restaurant bij de speeltuin is aan te raden, vooral omdat er zo’n heerlijke ouderwetse sfeer hangt. Maar een hapje eten in Heusden is ook een fijne beleving. Elke dag bepaal je lekker zelf waar je zin in hebt!
  • Wat wil je nog meer doen tijdens je retraite? Er is veel mogelijk op en rondom de ark. Op de ark zelf ben je welkom om gewoon lekker te Zijn. Genieten van de volheid van de natuur. Bij lekker weer een duik te nemen in het water. Lekker te kletsen met mij of mijn vriend. Kroelen met onze scheepshond Moos. Onze kano mag je vrij gebruiken om mooie tochtjes op de rivier te maken. In de avond maken we graag een vuurtje buiten op het dek, waar je welkom bent om aan te schuiven. We wonen in het dorpje Nederhemert-zuid. Echt een prachtige plek die een oer-energie uitstraalt met grote oude bomen. Een wandeling is dan ook echt aan te raden.

Hieronder geef ik een aantal voorbeelden hoe een retraite eruit kan zien en een overzicht van wat elke bouwsteen aan investering vraagt. Deze investering is een minimumprijs, dus mocht dit alles je meer waard zijn, dan ben je vrij meer te betalen. Je kunt echt alle kanten op. Dus ga lekker spelen met de bouwstenen en creëer jouw droom retraite.

Word je enthousiast, geïnspireerd, geïnteresseerd of ben je vol vragen? Bel of mail me! Contact

Een aantal foto’s om indruk van de ark en omgeving te krijgen.

Buiten en binnen prachtig.
Een mooie kaartlegging kan een fijne bekrachtiging te zijn van jouw ervaringen.
Hier zijn toch gewoon geen woorden voor.
Bij een lekker vuurtje genieten van de stilte en de zonsondergang
Zo fijn!
Voor overnachtingen is deze mooie natuurcamping nog geen 200 meter van de Ark.
Super mooie plekjes in het groen. We zetten met plezier een tentje voor je op. Wil je het wat luxer? Genoeg b&b’s in deze mooie omgeving.