Meditatiecoaching is Lifecoaching en Meditatie samen gebracht. Tijdens het mediteren kunnen er mooie inzichten komen. Zeker als intentie van de meditatie ook nog eens gericht is op jou.

Deze manier van coaching heb ik ontwikkeld na het geven van de meditatie groepslessen. Ik merkte dat tijdens het mediteren veel gebeurd en dat ik de behoefte had om er dieper op in te gaan. Individuele meditatiecoaching maakt dit mogelijk. En wat het mooi maakt, is dat ik de meditatie afstem op jouw levensdoelen/ levensvragen.  Dit maakt de meditatie erg krachtig, helend en raak. Het zorgt voor een mooie verbinding met jouw zielsenergie.

Vooraf hebben we dan ook een ontmoeting om richting te bepalen. De volgende ontmoeting(en) zijn dus volledig op jouw afgestemd. Jouw levensdoelen verbonden met meditatie. Kijk bij de tarieven welke investering het van je vraagt.

 

Ben je echt bereid ja te zeggen tegen jezelf of zoek je enkel aandacht? Ik kan namelijk niks voor je doen als je enkel van me wil horen hoe erg je leven wel is en wat een slachtoffer jij bent. Dan surf je beter nog wat verder. Echter als jij bereidt bent om de volle 100% verantwoordelijkheid voor jezelf op te nemen, kunnen we aan de slag om je leven gemakkelijker, leuker en gezonder te maken.