De coachingsgesprekken zijn elke keer heel verschillend. Omdat simpel weg ieder mens weer anders is. Maar ook omdat elk gesprek weer een eigen energie heeft en dus een eigen benadering vraagt. Wat ik doe als bewustzijnscoach is mij af stemmen op jou. Ik ben een goede gesprekspartner, die moeiteloos aansluit met ieder waar ik mee in gesprek ben. Door naar je te luisteren, door te vragen (om door de overlevingsstrategieën, belemmeringen en patronen heen te komen), zodat we komen bij welke overtuigingen, gedachtes en maatschappelijke vormen jou in de weg zitten. Om vervolgens steeds bij jouw gevoel uit te komen. Want het is jouw gevoel die je elke keer weer de weg wijst of iets passend is voor jou.

Jij kiest hoe jouw traject uit gaat zien! Heb je behoefte aan eenmalig ontmoeting om dingen op een rij te krijgen? Prima! Liever wat meer ontmoetingen, ook dit is mogelijk. We beginnen altijd met 1 gesprek, van waaruit we verder kijken en voelen wat nodig is. Ik wissel graag de plek van ontmoeten af. Daarvoor gebruik ik mijn praktijk, maar ook heel graag de natuur. Samen wandelen in het bos, stukje varen of een lekker plekje buiten op mijn ark.

Kijk bij de tarieven voor de kosten.

Ben je echt bereid ja te zeggen tegen jezelf of zoek je enkel aandacht? Ik kan namelijk niks voor je doen als je enkel van me wil horen hoe erg je leven wel is en wat een slachtoffer jij bent. Dan zoek je beter nog wat verder. Echter als jij bereidt bent om de volle 100% verantwoordelijkheid voor jezelf op te nemen, kunnen we aan de slag om je leven gemakkelijker, leuker en gezonder te maken.